Thursday, 29 March 2012

cameron!tggu aku..

ok.sblom ni asyik post benda sedeh2 jaa..dah mcam berkabung ja..kalaw org baca blog aku pon mesty dlam hati kata 'mamat nih asyik cita benda sedeh2 ja'..tapi bajet ada org baca ja blog aku.hua3.ok.aku nak have fun lak.asyik sedeh ja.malam ni dpat p cameron!hoyeee2!thanks 2 bobo yg sgat bersusah payah dan dgan jerih perihnya mengaturkan sgala galanya supaya aku ngan zul lah dpat ikot rmbongan kilang gula depa 2..haha..terharu jgak dpat kawan cm ni..daaaa lama la jgak aku tak p cameron.last skali tak silap aku tyme fom 2.  >_<   bye2 kn..mcam p lama ja.padahal p malam ni sabtu balek..haha   -much love-

Wednesday, 28 March 2012

sumpahan cinta

ok..mmg gila ar..aku seolah olah kena sumpahan cinta..dy ala2 sumpahan kum kum la..tapi sumpahan cinta ni jaoh lebeh dasyat..sejak aku putus ngan budak yg last skali aku couple 2 serius hati aku langsong tak timbul perasaan cinta dah...mmg benda ni x penah berlaku kat aku lagi..sblom ni lepas putus 2 boleh ja suka kat org laen lagi..what the fruit sggoh..x kan tuhan dah tarik perasaan cinta aku kat pompoan kot...serius...bila pmpoan msej..call...even dy cm cuba untuk berkenalan aku langsong x rasa apa2...rasa macam tak tawu nak bercinta cinta n hati ni x tergerak untuk nak rasa cinta2 dah...harap benda ni x kekal pasai aku nak kawen..  =(     cinta oh cinta..knapa la kejam sgat kat aku...

Tuesday, 27 March 2012

lirik bermakna gila

ok..kpada si dy..kalaw tgk blog aku nih dalami la lirik lagu ni..yeppp!its u!x payah tgk kiri kanan blakang dah..mmg aku tuju untuk ko...ni yg sbnarnya aku rasa..sebab 2 smpai skrang still single kot...


Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta
Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu
Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama
Kerna semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku
Menyesal aku tinggalkan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

8 pilihan aku..

1.law uia
2.law kptm
3.law uitm
4.pengajian sukan uitm
5.dip bahsa inggeris upsi
6.dip pent awam uitm
7.asasi bi uia
8.dip pendidikan awal kanak2

tgk 3 pilihan tratas mmg aku cm desperate gla nak dpatkan law kan.harap2 la dpat.u mna pon xpa janji dpat aku proceed plajaran aku dalam kos law...amin...   =)

spm oh spm

ok..dah lama aku mengumpul kekuatan untuk nak tulis benda ni...skrang aku rasa aku dah ckup kuat untuk nak bgtawu result aku n mnceritakan pngalaman aku tntang dpat result.ok.mmg target aku 7a kan.so pagi nak ambek result 2 aku berdoa sgat2 spya dpat 7a.xbnyak n x besar permintaan aku.hanya 7a.ok.kan bila nak dpat 2 depa akan umum 10a,9a,8a,7a..so aku berharap la nama aku ada dlam list 2.mgharap sgat2.aku tggu smpai habes 7a n guess what.nama aku xda pon.serius aku ckap air mata aku nanges tyme 2.sedeh.sedeh bila kawan2 aku dpat naek pentas.  ='(   aku langsong x pandang blakang pasal kalaw aku pandang kantoi la aku nanges.hmmmm.ni result aku.
bm  A+
bi   A-
math  A
sej  A+
p.islam  A-
akaun  A-
+math C+
fizik  C+
chemy  C+
bio  C+

aku trkejut gila tgk fizik aku.c???!!  =(  aku trget a kot...then bio n add math aku trget b...chemy mmg aku harap kredit ja...bila dah jadi cm ni kan..mmg aku rasa cm nak masok fom4 blek.blaja blek.n aku nak ambek aliran akaun.tapi..masa x kan brulang kan..i have 2 look 4ward..insyallah aku kejar cita2 aku sbgai lawyer....semangat2!

Thursday, 15 March 2012

Wednesday, 14 March 2012

...............

alahai mubaraq oiii..xpayah dok baca2 la blog dy dah lepas ni..buat spoil mood ja..oooo damn rascal!haish

Saturday, 10 March 2012

telenovela

mcam mana la aku boleh melekat tgk cita nih..haha..dah mula tgk episod pertama trikot tgk smpai episod ke brapa ntah ni..tpi main reason tgk cita nih pasai heroin dy la..alejandra lazcano..cun gila..aduyai~


crita nih pon aku trikot ikot tgk..semua pasal kristine hermosa..alahai..comelnya...  >_<

semangat hijau kuning






ok..kedah!kedah pantang kalah walaw saket jatoh dan rebah..haha...ni la 1st tyme aku p tgk bola ngan kawan2 aku..sblom ni p ngan abg aku ja...kedah lawan selangor..liga super...stadium crowded gila wa cakap lu!kami masok dlam pkol 8.40 pon tggal tmpat hujung2 ja..tapi x pala..janji dpat tgk live..kalaw kedah dpat masok semi final piala fa serius aku p stdium lagi..yeahhhh!semangat2!