Friday, 12 July 2013

bye bye law

salam...dah lama gila rasanya x berblogging..hari ni lak rasa terdetik kat hati ni nak berblogging.maybe pasal rsa lonely kot..hmmm..okay..sbnrnya nak cita pasal latest news pasal aku nih..alkisahnya impian aku untuk smbung blaja degree in law hancur..berkecai..bermula dgan result muet x lpas..pastu buat rayuan kat u lain slain uitm pastu ada lagi hlangan..AHMAD MUBARAQ BIN HAMDAN,PERMOHONAN ANDA TIDAK BERJAYA..ok..  =(    sedeh tu mmg x terkata la kan..pasal impian untuk blaja law ni aku rasa aku pasang since aku fom3 lagi..aku x nmpak apa2 kos yg sesuai untuk aku slain law..err klaw nk blaja kt private college tu rasanya mmg tak la kan..dgan yuran mahal bpak..klaw ambek ptptn pon gila nak mmbayar blek nnty..so ibarat pepatah inggeris mgatakan live must go on..teruk cm na pon kita rasa still kna blaja..degree tu pnting..so skrang aku tggu ja la result penerapan..kluar 19hb ni..either corp admin or science admin..mana2 pon x kisah la skrang ni..dpat apa pon rembat ja..janji dpat pegang degree tu dlu..klaw la dpat degree dlam kos tu pon x silap aku peluang kerja dy limited..yg dgarnya jadi secretary syarikat..gila ka apa laki jadi secretary.mmg x mgkin la..so dlam prancangan aku maybe once dah dpat degree aku akan buat KPLI,pgi interview kastam or inspektor..tpi yg inspektor tu mmg ditentang habes habesan la oleh si dia...tpi bgi aku x da apa pon klaw jadi polis..klaw nak kira bahaya tu sbnrnya smua kerja pon bhaya.ajal maut di tgan tuhan..klaw dah mmg tertulis mati awal mati jgak.so kita tgk la cmna nnty..still waiting 19hb ni untuk pengesahan aku dpat kos apa..

No comments: