Friday, 29 June 2012

so sweet lagu nih


hati dah sembuh

ok..kalaw nak diikotkan hati aku dlu mmg dah hancur,remuk,punah..klaw dh sebut pasal hati nih mmg akan kait rapat dgan cinta la kan..ya la background cinta aku boleh aku sebut sbgai sjarah hitam..x da pon yg berakhir dgan baek..smpaikan timbul perasaan serik untuk bercinta..even waktu umur aku skrang ni mmg susah la nak jumpak laki yg single,kira yg single tu boleh dianggap x normal..yg couple tu normal..so aku la golongan x normal tu..sebabnya tgk kawan2 trdekat aku sudaa..3 kawan baek aku kat uitm tiga2 org couple kot..bergayut n msej ngan awek malam2..terasa gila keterunaan aku..hahaha..  =__='   okeh..tapi yg depa lalui tu aku rasa aku dah lalui awal lagi..aku dah buat benda2 tu tyme aku fom2 lagi..yg membezakan aku ngan depa aku dah tmpuh awal2 depa baru nak tempuh benda2 cmtu...apa yg boleh aku katakan skrang ni alhamdulillah hati aku dah sembuh..aku tak desperate untuk mencari cinta..aku tak menganggap cinta tu sbgai satu keperluan bgi aku..yg perlu aku lakukan skrang juz jalani khdupan dan sekiranya sudah Allah tulis jodoh aku..sekiranya sudah tiba masa dy aku trima..aku takkan meminta minta dan mencari cari sebab aku tawu semuanya dah tertulis dan dah ditentukan..  =)

perempuan

okeh..entry aku kali nih,aku nak meluahkan or share opinion aku mengenai satu benda pasal pmpn..aku jenis yg suka tgk tingkah laku org..then aku akan bandingkan dgan org2 laen..so aku nih cam peka jgak la..haha..ok..aku bpendapat pmpoan yg mementingkan kawan2 pmpoan dy sgat sesuai dijadikan pndmping hidop..aku bercerita bgi pmpoan di prgkat remaja la ni..bila kawan dy ada problem,dy akan sedaya upaya tlg,sntiasa teman kawan dy,manja ngan kawan pmpoan dy n golongan ni slalunya x bercouple..depa lebeh bnyak menghabeskan masa dgan klompok kawan2 pmpoan depa..klaw diberi plhan pon glongan ni akan lebeh memilih kluar ngan pmpoan bnding ngan laki...bgi aku pmpoan2 cmni lebeh baek drpda pmpoan yg leka dgan couple,laki...smpaikan x pduli kawan2 pmpoan dy yg laen..aku pon prcaya pompoan yg jenis pntingkan kawan ni once dy dah brumah tangga nih mesty dy pandai menguruskan rumah tangga dy n setia pada suami dy... 






p/s:smoga dpat mcam ni..amin..  =)

Tuesday, 26 June 2012

new friend!new life!

okeh..kawan..kalaw nak diikotkan aku cam dah ada geng kat sini..kami 4 org..mmg satu kpala ar...najmi..adib iqram..fazreen..then aku...hehe...nnty2 la aku letak pic depa kat sini...ok..kawan kat klas lak mmg happening...laki  org ja klas aku..faiz,faizzudin..n bdak baru shah...apa2 pon depa mmg best...xda masalah..boleh ja masok ngan depa..n pmpoan klas aku pon sgat2 best...ada certain yg btol2 skepala ngan aku..n aku btol2 rapat..  =)     khdpan aku kat sini lak okay ja...jadual boleh dikatakan agak ketat..sbbnya tiap2 ari klas mula kol 8 except 4 ari khamis..mula kol 10..aku cam xbpa suka sgat klas mula awal ni..mcam kalut sket la..dgan nak mandi...breakfast...harap2 jadual bertukar la..ok..yg ni ja la aku critakan dlu..laen2 hari smbung lagi cita life aku kat sni,,  adiossss!  =D

sory lama tinggal encik blog

hehehe..mmg lama dah aku tak berblog nih..mesty pembaca setia blog aku cam trtunggu tunggu lama ja kan..tggu ja bila aku nak letak entry baru..ceihhh..bajet ja ada pmbaca setia..pui..hahaha..apa2 pon aku nk smbung tulis blog blek nih...  =)  slmat mmbaca!